Nieuws

 • 6 maart 2019

  Vanaf 1 april 2019 komt huisarts Mirella Buurman bij ons werken. Zij is al jaren werkzaam als huisarts en neemt dus veel ervaring mee naar onze praktijk! Zij zal als vaste huisarts verbonden zijn aan onze praktijk. Wij zijn erg blij dat zij ons team komt versterken!

 • 6 maart 2019 

  Mogelijk heeft u al kennis gemaakt met onze nieuwe huisarts in opleiding Mw. Verhoef. Zij is een zeer ervaren arts en zit in het laatste jaar van haar opleiding. Zij zal ons team ruim een jaar komen versterken, daar zijn wij heel blij mee! Met haar ervaring zal onze kennis zeker verder toenemen.

 • 6 maart 2019

  Zoals u mogelijk gemerkt heeft, kunt u af en toe een oude bekende in onze praktijk tegenkomen. Onze voormalige huisartsen in opleiding, die inmiddels zelf huisarts zijn, zullen tijdens onze vakanties waar gaan nemen, zodat u altijd bij ons terecht kunt. Denk dan aan Dhr. Sprenger, Dhr. America, Mw. Toppinga, Mw. Kraan en Mw. Schoenmaker. Wij zijn blij dat we op deze manier continuïteit van zorg kunnen bieden, daar heeft u als patiënt destijds aan bijgedragen, waarvoor dank!

 • 6 maart 2019

  Sinds 1 januari is Dr. van de Weg tijdelijk als huisarts bij ons werkzaam. Zij heeft een ruime ervaring in de dermatologie, chirurgie en cardiologie. Tot eind maart zal zij ons team versterken!

 • 1 oktober 2018

  Na 15 jaar hier werkzaam te zijn geweest ga ik afscheid van u nemen. Mijn collega, dokter Waasdorp, zal mijn praktijkdeel voortzetten per 1 januari 2019.

  Het begon op Alpenstein en eindigt nu in dit prachtige gebouw van de Marne. Het zal mij zwaar vallen om afscheid van u te nemen, in al die jaren is er toch veel gebeurd. Ik ben mede dankzij u gegroeid van een beginnende naar een ervaren huisarts.

  Graag wil ik u ook bedanken voor uw “meeleven” met mij, de lieve attenties die ik veelvuldig ontving, de mooie, interessante, grappige en soms ook verdrietige momenten die ik met u mocht delen. Deze herinneringen zijn mij dierbaar.

  Er zal een afscheidsreceptie plaatsvinden op 22 november 2018 van 17.30 tot 19.30 op de Marne. U kunt zich aanmelden via het volgende mailadres: afscheid22nov@yahoo.com

  U bent van harte welkom.

  Verder wens ik u natuurlijk veel gezondheid in de toekomst en vertrouw erop dat u in goede handen bent bij dokter Waasdorp.

  Met vriendelijke groeten,

  Alexandra Parlevliet, huisarts

 • 23 mei 2018

  Wij willen graag onze kwaliteit verbeteren daarom zijn wij recent gestart met een kwaliteitsonderzoek, middels een elektronische vragenlijst. Wij stellen het zeer op prijs als u deze vragenlijst voor ons wilt invullen. Indien u hieraan mee wilt werken, wilt u dan aub uw mailadres doorgeven aan onze assistente? Bij voorbaat hartelijk dank voor uw moeite!

 • 28 maart 2018 

  Wist u dat we sinds de oprichting van ons centrum veel samenwerken met de andere eerstelijns hulpverleners in het pand? Zo hebben we een aantal zorgprogramma’s, zoals valpreventie, astma, COPD, nek-, schouder-, rug-, heup- en knieklachten, angst, depressie en ouderenzorg. Door samen te werken willen we de kwaliteit van zorg rondom deze aandoeningen verbeteren. Voor vragen hierover, bent u altijd welkom! Bijvoorbeeld bij valpreventie werkt de huisarts samen met de praktijkondersteuner, fysiotherapeut en ergotherpeut om te voorkomen dat u in de toekomst een val maakt.